Välj en sida

Enkelt & förmånligt

Ett kort för alla dina köp

Hyundaikortet gäller i hela världen, överallt där Visa accepteras. Så du kan handla bekymmersfritt och tryggt, vare sig du är hemma eller på resande fot.

4 månader räntefritt

Det är förmånligt att vara kund hos Hyundai. Oavsett om du har gjort en service eller köpt tillbehör hos oss så får du alltid fyra månader räntefri delbetalning om du handlar för över 1.500 kr och betalar med ditt Hyundaikort.

Servicecheck på 200 kr

En gång om året, när du utfört service hos oss (över 2000 kr) och betalar med ditt Hyundaikort, får du en rabattcheck på 200 kr att använda som delbetalning vid nästa servicetillfälle.

Upp till 8 veckors räntefri kredit

På alla övriga inköp har du upp till 8 veckor räntefri kredit. Du kan betala i din egen takt eller allt på en gång.

Ingen årsavgift

Det kostar inget att skaffa Hyundaikortet och du betalar inte någon årsavgift.

Försäkringar

Tanka-fel-försäkring

Tanka lugnt med Hyundaikortet - tanka-fel-försäkring ingår!

Om du tankar fel drivmedel när du betalar med ditt Hyundaikort får du ersättning för sanering och filterbyte.

Reseförsäkring

Med Hyundaikortet så täcks både du och din familj (eller du och upp till 3 vänner) med allt från avbeställningsskydd och förseningar, till läkarvård och mediciner. Och mycket mer. Oavsett om du köpt en enkelresa eller tur och retur.

Förmåner & rabatter

Fler Förmåner

Vi vill att du som är kund till Hyundai Finans och har ett Hyundaikort ska få fler bra förmåner – vi tar därför löpande fram skräddarsydda erbjudanden.

Hyundaikortet: Vid 4 mån räntefri delbetalning, eff. ränta 2,42%. Vid delbetalning lägst 5%/mån: månadsränta f.n. 1,54 % (årsränta: 18,50%) och adm. avg. 25 kr per avi, eff. ränta 24,4% vid kredit på 20.000 kr (maj 2024). Villkor »